Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIRCUIT 14 ZILE SPANIA - SEJUR COSTA BRAVA


Descriere

Destinatie: Italia

Durata: 1 zi, fara cazare

Pretul include: 
 - transport cu autocar clasificat;
 - 7 nopti cazare + mic dejun Hoteluri 3* (2* sau 4* in mod exceptional); 
 - 6 nopti cazare + mic dejun + cina Hoteluri 3* in Costa Brava; 
 - ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
 - asigurarea medicala + storno; 
 - intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali;
 - orice alt serviciu care nu este mentionat;
 - taxa de oras acolo unde se solicita;

Excursiile optionale: 
 - Croaziera pe Dunare by night - 25 euro/pers;
 - Excursie Barcelona - 50 euro/pers;
 - Excursie Montserrat + shopping Andorra la Vella - 55 euro/pers;
 - Seara Flamenco - 55 euro/pers;
 - Excursie Tossa de Mar - 15 euro/pers.

Avans 30% in termen de 7 zile de la inscriere, diferenta cu 15 zile inainte de data plecarii.

Modalitati de plata: cash in agentiile de turism, cash in agentiile bancare, prin transfer bancar (internet banking) sau plata cu cardul direct pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 195 euro/pers. 

Grup minim 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (420 euro).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (735 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare:
 - Carte de identitate sau pasaport in perioada de valabilitate.  
 - Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. 
 - Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional, obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site); turistul isi asuma ca este apt pentru calatorie si nu necesita asistenta specializata (cazuri medicale/ dizabilitati);
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - 40 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 35 euro
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 45 euro
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - GRATUIT
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - 35 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Autogara Antares) - GRATUIT
Targoviste - Bucuresti - retur(Hotel Valahia) - 35 euro

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

Destinatie: Italia

Durata: 1 zi, fara cazare

Pretul include: 
 - transport cu autocar clasificat;
 - 7 nopti cazare + mic dejun Hoteluri 3* (2* sau 4* in mod exceptional); 
 - 6 nopti cazare + mic dejun + cina Hoteluri 3* in Costa Brava; 
 - ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
 - asigurarea medicala + storno; 
 - intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali;
 - orice alt serviciu care nu este mentionat;
 - taxa de oras acolo unde se solicita;

Excursiile optionale: 
 - Croaziera pe Dunare by night - 25 euro/pers;
 - Excursie Barcelona - 50 euro/pers;
 - Excursie Montserrat + shopping Andorra la Vella - 55 euro/pers;
 - Seara Flamenco - 55 euro/pers;
 - Excursie Tossa de Mar - 15 euro/pers.

Avans 30% in termen de 7 zile de la inscriere, diferenta cu 15 zile inainte de data plecarii.

Modalitati de plata: cash in agentiile de turism, cash in agentiile bancare, prin transfer bancar (internet banking) sau plata cu cardul direct pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 195 euro/pers. 

Grup minim 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (420 euro).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (735 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare:
 - Carte de identitate sau pasaport in perioada de valabilitate.  
 - Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. 
 - Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional, obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site); turistul isi asuma ca este apt pentru calatorie si nu necesita asistenta specializata (cazuri medicale/ dizabilitati);
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - 40 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 35 euro
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 45 euro
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - GRATUIT
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - 35 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Autogara Antares) - GRATUIT
Targoviste - Bucuresti - retur(Hotel Valahia) - 35 euro

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

Itinerariu

Ziua 1

Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, in parcarea mare) pe traseul Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Nadlac. Cazare Hotel in zona Gyor.

Ziua 2

Mic dejun. Ne indreptam catre Austria unde vom face un scurt tur pietonal in orasul Graz al doilea oras ca marime al Austriei, cunoscut pentru muzeele sale de istorie naturala, de arme si armuri, de folclor, de fotografie, religie, literatura. Cazare Hotel in zona Venetia/Padova (Italia).

Ziua 3

Mic dejun. Ne indreptam catre Padova unde vizitam Basilica di sant Antonio. Plecare catre Milano unde vizitam Galeriile Victor Emanuel si Domul. Cazare Hotel in zona Savona.

Ziua 4

Mic dejun. Plecare spre Costa Brava traversand fascinanta Coasta de Azur. Deplasare catre Principatul Monaco unde vom avea ocazia sa admiram din autocar Palatul Priciar, Portul si faimosul Casino. Ne vom indrepta catre Nice, bijuteria Rivierei Franceze, unde vom face o scurta oprire. Tur panoramic pe renumita Promenade des Anglais, vestita artera din centrul Nisei. Cazare + cina Hotel in Costa Brava.

Ziua 5

Mic dejun. Ne bucuram de soare, plaja si o mare incredibil de frumoasa. Timp liber si excursii optionale. Cazare + cina Hotel in Costa Brava.

Ziua 6

Timp liber sau Excursii optionale:
1. Excursie Barcelona (cuprinde vizite la cele mai importante repere turistice ale Barcelonei: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic si Piata Cataloniei cu oprire la Sagrada Familia (bilet intrare Sagrada Familia, 30 euro/pers - optiunea pentru vizita la Sagrada Familia se face la inscrisere si se achita in agentie, inainte de plecare) - Tarif 50 euro/pers, minim 25 participanti 
2. Excursie Manastirea Montserrat + Andorra la Vella centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880 - Tarif 55 euro/pers, minim 25 participanti
3. Seara Flamenco - include transport, muzica live, dans, spectacol flamenco, bauturi - Tarif 55 euro/pers
4. Excursie in Tossa de Mar (include transport si ghid insotitor), tarif 15 euro/pers. Tossa de Mar este un orasel incantator, cu strazi pietruite, vegetatie abundenta, golfuri si plaje. Farmecul acestui oras este completat de existenta castelului medieval, ale carui ruine sunt bine pastrate.

Ziua 7

Timp liber sau excursii optionale.

Ziua 8

Timp liber sau excursii optionale.

Ziua 9

Timp liber pentru plaja.

Ziua 10

Mic dejun. Deplasare catre Franta. La Avignon se viziteaza Palatul Papal. Cazare Hotel in zona Annemasse - Geneva.

Ziua 11

Mic dejun. Traversam Elvetia. Vizitam in Geneva: Podul Mont Blanc, Jardin Des Anglais si marea fantana arteziana simbol al Genevei.  Ne indreptam apoi catre Zurich unde admiram Lacul Zurich, Wasserkirche - Biserica Apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmunster, Biserica Femeilor. Scurt popas in Liechtenstein - Vaduz. Cazare Hotel in zona Austria frontiera Elvetia (zona Feldkirchen/ Bludenz).

Ziua 12

Mic dejun. Plecam spre Austria pentru a vizita orasul Innsbruck - pitorescul oras asezat pe culmile Alpilor, cunoscut drept capital Tirolului. Tur pietonal in Centrul Vechi (cu o istorie de 8 secole), vedere exterioara: Hofburg - palatul regal, Hofkirche - biserica gotica, Domul Sf. Jakob si Casa cu acoperisul de aur - Goldenes Dachl, simbolul orasului medieval. Vizitam apoi Muzeul Swarovski din Wattens, locul de bastina al cunoscutului bijutier (Daniel Swarovski). Cazare Hotel in zona Viena.

Ziua 13

Mic dejun. Incepem vizitarea Vienei cu resedinta de vara a familiei de Habsburg, Palatul Schonbrunn, unde vom admira atat somptuoasele incaperi, cat si gradinile ce se intind pe cateva zeci de hectare. Tur pietonal in centrul istoric al Vienei in care vom descoperi Monumentul Ciumei, Catedrala Sf. Stefan, Opera. Timp liber shopping in multitudinea de magazine de pe Mariahilfer Strasse. Ne indreptam catre capitala Ungariei - Budapesta. Seara, optional, Croaziera pe Dunare by night, fara masa, include un pahar de sampanie - 25 euro/pers. Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 14

Mic dejun. Plecare spre tara, sosire in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

Ziua 1

Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, in parcarea mare) pe traseul Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Nadlac. Cazare Hotel in zona Gyor.

Ziua 2

Mic dejun. Ne indreptam catre Austria unde vom face un scurt tur pietonal in orasul Graz al doilea oras ca marime al Austriei, cunoscut pentru muzeele sale de istorie naturala, de arme si armuri, de folclor, de fotografie, religie, literatura. Cazare Hotel in zona Venetia/Padova (Italia).

Ziua 3

Mic dejun. Ne indreptam catre Padova unde vizitam Basilica di sant Antonio. Plecare catre Milano unde vizitam Galeriile Victor Emanuel si Domul. Cazare Hotel in zona Savona.

Ziua 4

Mic dejun. Plecare spre Costa Brava traversand fascinanta Coasta de Azur. Deplasare catre Principatul Monaco unde vom avea ocazia sa admiram din autocar Palatul Priciar, Portul si faimosul Casino. Ne vom indrepta catre Nice, bijuteria Rivierei Franceze, unde vom face o scurta oprire. Tur panoramic pe renumita Promenade des Anglais, vestita artera din centrul Nisei. Cazare + cina Hotel in Costa Brava.

Ziua 5

Mic dejun. Ne bucuram de soare, plaja si o mare incredibil de frumoasa. Timp liber si excursii optionale. Cazare + cina Hotel in Costa Brava.

Ziua 6

Timp liber sau Excursii optionale:
1. Excursie Barcelona (cuprinde vizite la cele mai importante repere turistice ale Barcelonei: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic si Piata Cataloniei cu oprire la Sagrada Familia (bilet intrare Sagrada Familia, 30 euro/pers - optiunea pentru vizita la Sagrada Familia se face la inscrisere si se achita in agentie, inainte de plecare) - Tarif 50 euro/pers, minim 25 participanti 
2. Excursie Manastirea Montserrat + Andorra la Vella centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880 - Tarif 55 euro/pers, minim 25 participanti
3. Seara Flamenco - include transport, muzica live, dans, spectacol flamenco, bauturi - Tarif 55 euro/pers
4. Excursie in Tossa de Mar (include transport si ghid insotitor), tarif 15 euro/pers. Tossa de Mar este un orasel incantator, cu strazi pietruite, vegetatie abundenta, golfuri si plaje. Farmecul acestui oras este completat de existenta castelului medieval, ale carui ruine sunt bine pastrate.

Ziua 7

Timp liber sau excursii optionale.

Ziua 8

Timp liber sau excursii optionale.

Ziua 9

Timp liber pentru plaja.

Ziua 10

Mic dejun. Deplasare catre Franta. La Avignon se viziteaza Palatul Papal. Cazare Hotel in zona Annemasse - Geneva.

Ziua 11

Mic dejun. Traversam Elvetia. Vizitam in Geneva: Podul Mont Blanc, Jardin Des Anglais si marea fantana arteziana simbol al Genevei.  Ne indreptam apoi catre Zurich unde admiram Lacul Zurich, Wasserkirche - Biserica Apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmunster, Biserica Femeilor. Scurt popas in Liechtenstein - Vaduz. Cazare Hotel in zona Austria frontiera Elvetia (zona Feldkirchen/ Bludenz).

Ziua 12

Mic dejun. Plecam spre Austria pentru a vizita orasul Innsbruck - pitorescul oras asezat pe culmile Alpilor, cunoscut drept capital Tirolului. Tur pietonal in Centrul Vechi (cu o istorie de 8 secole), vedere exterioara: Hofburg - palatul regal, Hofkirche - biserica gotica, Domul Sf. Jakob si Casa cu acoperisul de aur - Goldenes Dachl, simbolul orasului medieval. Vizitam apoi Muzeul Swarovski din Wattens, locul de bastina al cunoscutului bijutier (Daniel Swarovski). Cazare Hotel in zona Viena.

Ziua 13

Mic dejun. Incepem vizitarea Vienei cu resedinta de vara a familiei de Habsburg, Palatul Schonbrunn, unde vom admira atat somptuoasele incaperi, cat si gradinile ce se intind pe cateva zeci de hectare. Tur pietonal in centrul istoric al Vienei in care vom descoperi Monumentul Ciumei, Catedrala Sf. Stefan, Opera. Timp liber shopping in multitudinea de magazine de pe Mariahilfer Strasse. Ne indreptam catre capitala Ungariei - Budapesta. Seara, optional, Croaziera pe Dunare by night, fara masa, include un pahar de sampanie - 25 euro/pers. Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 14

Mic dejun. Plecare spre tara, sosire in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.