Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIRCUIT 14 ZILE SPANIA - MADRID - CORTINA D AMPEZZO

Descriere

Destinatie: Italia

Durata: 1 zi, fara cazare

Pretul include: 
 - transport cu autocar clasificat; 
 - 13 nopti cazare + mic dejun Hoteluri 3* (2* sau 4* in mod exceptional); 
 - ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
 - asigurarea medicala + storno; 
 - intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali;
 - orice alt serviciu care nu este mentionat;
 - urcare Ghetar Mer de Glace - aproximativ 40 euro/pers, VAPORETTO Venetia - aproximativ 15 euro/pers, taxa turistica Venetia - aproximativ 10 euro/pers;
 - taxa de oras acolo unde se solicita;
   Excursiile optionale: 
 - Croaziera pe Dunare by night - 25 euro/pers;
 - Excursie Barcelona - 50 euro/pers;
 - Excursie Montserrat + Tossa de Mar- 55 euro/pers;
 - Seara Flamenco - 55 euro/pers;

Avans 30% in termen de 7 zile de la inscriere, diferenta cu 15 zile inainte de data plecarii.

Modalitati de plata: cash in agentiile de turism, cash in agentiile bancare, prin transfer bancar (internet banking) sau plata cu cardul direct pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 195 euro/pers. 

Grup minim 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (400 euro).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (700 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare:
 - Carte de identitate sau pasaport in perioada de valabilitate.  
 - Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. 
 - Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor fi informati telefonic sau in scris si vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 3 zile inainte de plecare; achitarea suplimentului de camera single nu implica loc singur pe bancheta in autocar. Refuzul de a achita suplimentul single inainte de plecare si renuntarea la calatorie se penalizeaza conform articolului Conditii pentru Anulari / Penalizari;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; existenta anumitor facilitati precum minibar, balcon, frigider, cana fierbator pentru prepare ceai/cafea in fiecare camera, wi-fi in camera, etc nu pot fi garantate de catre agentie atat timp cat se asigura categoria de stele mentionata in programul detaliat. Unitatea de cazare poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc), turistul avand obligatia sa le achite si se informeze asupra acestora inaintea utilizarii acestor servicii. Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare. Eventualele daune produse de turist in unitatea de cazare revin ca obligatie de plata acestuia. 
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; in cazul  in care turistul are cerinte speciale cu privire la cazare  (camere alaturate, camere cu balcon, etc) nu vor fi considerate confirmate decat in masura disponibilitatii de la fata locului.Mesele incluse in program sunt de categorie meniu standard, fix pentru toti turistii la fel. Orice solicitare de schimbare a acestuia se considera drept cerere speciala si se achita extra la fata locului de catre turist. Agentia de turism nu garanteaza meniuri speciale, nu are obligatia de a se informa cu privire la preferintele sau regimurile culinare ale turistilor, acestea fiind satisfacute in masura posibilitatilor la fata locului. Nominalizarea hotelurilor se va face la cerere dupa transmiterea informarii de plecare (cu 2 zile inainte de inceputul calatoriei, prin exceptie cu 24 ore inainte de plecare). Mentiunea in program a denumirii hotelului continuata de expresia sau similar face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional, obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor si la obiectivele turistice pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care se achita taxe ghizi locali in programul turistic sau daca grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia la fata locului.
10) agentia nu este raspunzatoare pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta; este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare. Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site - recomandam citirea acestuia); turistul isi asuma ca este apt pentru calatorie si nu necesita asistenta specializata (cazuri medicale/ dizabilitati). Turistul aflat in situatie atipica (medicala sau de necesitate speciala) este obligat ca notifice in scris agentia cu privire la situatia personala inainte de inscriere si sa ceara acordul pentru participare. Ne rezervam dreptul de a refuza participarea persoanelor care ca urmare a situatiilor speciale pot pune in dificultate derularea programului turistic, afectand astfel toti participantii la calatorie.
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program; turistul are obligatia respectarii conditiilor de transport persoane disponibile pe site (recomandam citirea acestora).. In mijlocele de transport sunt interzise fumatul, consumul de bauturi alcoolice sau substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a nu imbarca sau de a debarca (dupa caz) pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca conditiile de transport persoane, fara rambursarea costurilor de transport. Pasagerii se obliga sa achite catre compania de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata);
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si se completeaza cu informatiile precontractuale disponibile pe site (recomandam citirea acestora). Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja inainte de plecare (in cazul anularii calatoriei) si a asigurarii medicale pentru protectie pe durata derularii programului turistic (in cazul unor situatii medicale neprevazute).

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - 40 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 35 euro
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 45 euro
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - GRATUIT
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - 35 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Autogara Antares) - GRATUIT
Targoviste - Bucuresti - retur(Hotel Valahia) - 35 euro

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

Destinatie: Italia

Durata: 1 zi, fara cazare

Pretul include: 
 - transport cu autocar clasificat; 
 - 13 nopti cazare + mic dejun Hoteluri 3* (2* sau 4* in mod exceptional); 
 - ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
 - asigurarea medicala + storno; 
 - intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali;
 - orice alt serviciu care nu este mentionat;
 - urcare Ghetar Mer de Glace - aproximativ 40 euro/pers, VAPORETTO Venetia - aproximativ 15 euro/pers, taxa turistica Venetia - aproximativ 10 euro/pers;
 - taxa de oras acolo unde se solicita;
   Excursiile optionale: 
 - Croaziera pe Dunare by night - 25 euro/pers;
 - Excursie Barcelona - 50 euro/pers;
 - Excursie Montserrat + Tossa de Mar- 55 euro/pers;
 - Seara Flamenco - 55 euro/pers;

Avans 30% in termen de 7 zile de la inscriere, diferenta cu 15 zile inainte de data plecarii.

Modalitati de plata: cash in agentiile de turism, cash in agentiile bancare, prin transfer bancar (internet banking) sau plata cu cardul direct pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 195 euro/pers. 

Grup minim 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (400 euro).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (700 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare:
 - Carte de identitate sau pasaport in perioada de valabilitate.  
 - Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. 
 - Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor fi informati telefonic sau in scris si vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 3 zile inainte de plecare; achitarea suplimentului de camera single nu implica loc singur pe bancheta in autocar. Refuzul de a achita suplimentul single inainte de plecare si renuntarea la calatorie se penalizeaza conform articolului Conditii pentru Anulari / Penalizari;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; existenta anumitor facilitati precum minibar, balcon, frigider, cana fierbator pentru prepare ceai/cafea in fiecare camera, wi-fi in camera, etc nu pot fi garantate de catre agentie atat timp cat se asigura categoria de stele mentionata in programul detaliat. Unitatea de cazare poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc), turistul avand obligatia sa le achite si se informeze asupra acestora inaintea utilizarii acestor servicii. Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare. Eventualele daune produse de turist in unitatea de cazare revin ca obligatie de plata acestuia. 
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; in cazul  in care turistul are cerinte speciale cu privire la cazare  (camere alaturate, camere cu balcon, etc) nu vor fi considerate confirmate decat in masura disponibilitatii de la fata locului.Mesele incluse in program sunt de categorie meniu standard, fix pentru toti turistii la fel. Orice solicitare de schimbare a acestuia se considera drept cerere speciala si se achita extra la fata locului de catre turist. Agentia de turism nu garanteaza meniuri speciale, nu are obligatia de a se informa cu privire la preferintele sau regimurile culinare ale turistilor, acestea fiind satisfacute in masura posibilitatilor la fata locului. Nominalizarea hotelurilor se va face la cerere dupa transmiterea informarii de plecare (cu 2 zile inainte de inceputul calatoriei, prin exceptie cu 24 ore inainte de plecare). Mentiunea in program a denumirii hotelului continuata de expresia sau similar face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional, obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor si la obiectivele turistice pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care se achita taxe ghizi locali in programul turistic sau daca grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia la fata locului.
10) agentia nu este raspunzatoare pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta; este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare. Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site - recomandam citirea acestuia); turistul isi asuma ca este apt pentru calatorie si nu necesita asistenta specializata (cazuri medicale/ dizabilitati). Turistul aflat in situatie atipica (medicala sau de necesitate speciala) este obligat ca notifice in scris agentia cu privire la situatia personala inainte de inscriere si sa ceara acordul pentru participare. Ne rezervam dreptul de a refuza participarea persoanelor care ca urmare a situatiilor speciale pot pune in dificultate derularea programului turistic, afectand astfel toti participantii la calatorie.
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program; turistul are obligatia respectarii conditiilor de transport persoane disponibile pe site (recomandam citirea acestora).. In mijlocele de transport sunt interzise fumatul, consumul de bauturi alcoolice sau substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a nu imbarca sau de a debarca (dupa caz) pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca conditiile de transport persoane, fara rambursarea costurilor de transport. Pasagerii se obliga sa achite catre compania de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata);
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si se completeaza cu informatiile precontractuale disponibile pe site (recomandam citirea acestora). Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja inainte de plecare (in cazul anularii calatoriei) si a asigurarii medicale pentru protectie pe durata derularii programului turistic (in cazul unor situatii medicale neprevazute).

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - 40 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 35 euro
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 45 euro
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - GRATUIT
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - 35 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Autogara Antares) - GRATUIT
Targoviste - Bucuresti - retur(Hotel Valahia) - 35 euro

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

Itinerariu

Ziua 1

Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Nadlac. Seara, optional, Croaziera pe Dunare by night, fara masa, include un pahar de sampanie - 25 euro/pers. Cazare Hotel in zona Budapesta/Gyor.

Ziua 2

Mic dejun. Ne indreptam catre Austria unde vom face un scurt tur pietonal in orasul Graz al doilea oras ca marime al Austriei, cunoscut pentru muzeele sale de istorie naturala, de arme si armuri, de folclor, de fotografie, religie, literatura. Cazare Hotel in zona Padova.

Ziua 3

Mic dejun. Ne indreptam catre Venetia, de unde luam vaporetto (aproximativ 15 euro/pers + aproximativ 10 euro/pers taxa turistica Venetia) pe traseul: Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco - retur. Tur pietonal: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piata si Basilica San Marco, Canale Grande, Podul Rialto. Plecare catre Milano, plimbare in zona centrala: Piata Operei Scala, Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile Vitorio Emanuele, Dodmul (vedre exterioara) si castelul Sforzesco (vedere exterioara). Cazare Hotel in zona Savona.

Ziua 4

Mic dejun. Plecare spre Costa Brava traversand fascinanta Coasta de Azur. Popas in Monaco: Muzeul Oceanografic, Catedrala si Palatul Priciar. Ne vom indrepta catre Nice, bijuteria Rivierei Franceze. Plimbare pe pe renumita Promenade des Anglais - Hotel Negresco. Cazare Hotel in Costa Brava.

Ziua 5

Mic dejun. Timp liber sau Excursie optionala Barcelona (50 euro/pers). Tur cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, Casa Pedrera, Stadionul Camp Nou, Piata Spaniei, Montjuic si Piata Cataloniei cu oprire la Sagrada Familia (nu este inclus in pret biletul intrare la Sagrada Familia, aproximativ 30 euro/pers - optiunea pentru vizita la Sagrada Familia se face la inscrisere si se achita in agentie, cu 30 zile inainte de plecare). Seara, optional, Spectacol Flamenco (include transport, muzica live, dans, bauturi, tarif 55 euro/pers). Cazare Hotel in Costa Brava.

Ziua 6

Mic dejun. Timp liber sau Excursie optionala Manastirea Montserrat + Tossa del Mar (55 euro/pers). Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera din munte, in anul 880. Tossa de Mar este un orasel incantator, cu strazi pietruite, vegetatie abundenta, golfuri si plaje. Farmecul acestui oras este completat de existenta castelului medieval, ale carui ruine sunt bine pastrate. Cazare Hotel in Costa Brava.

Ziua 7

Mic dejun. Deplasare catre Madrid, capitala Spaniei si vom face un popas in Valencia, capitala mondiala a designului. Oprire la Muzeul Artelor si Stiintelor (complex architectural futurist). Tur by night in Madrid pe traseul: Gara Atocha - Puerta del Sol - Quatro Torres (cartierul de afaceri) - Stadionul Santiago Bernabeu- Catedrala Nuestra Segnora Almudela - Palatul Regal - Pietele Spaniei, Orientului si de Torros.  Cazare Hotel in zona Madrid.

Ziua 8

Mic dejun. Deplasare cu mijlocul de transport in comun pentru tur pietonal Catedrala Almudena - Platul Regal. Cazare Hotel in zona Madrid.

Ziua 9

Mic dejun. Ne deplasam catre Pincipatul Andorra, cu oprire in Zaragoza (Basilica de Nuestra Segnora del Pilar si Catedrala de San Salvador - Muzeul de Tapiterii). Traversarea Andorrei cu oprire la shopping in Andorra la Vella, capitala Principatului. Traversam Muntii Pirinei catre Franta. Cazare Hotel in zona Perpignan.

Ziua 10

Mic dejun. Plecam spre Lyon, capitala gastronomica a Frantei. Oprire pe malul raului Saone, plimbare pe strazile orasului vechi, Catedrala St. Jean Bapstiste. Optional, urcare (contra cost) cu furnicularul a Basilica Notre Dame de Fourviere. Cazare la Hotel in zona Annecy. 

Ziua 11

Mic dejun. Plecare catre Italia, cu oprire in Chamonix - Mont Blanc, vizita cel mai mare ghetar al Frantei, Mer de Glace (aproximativ 40 euro/pers). Trecerea prin Tunelul Mont Blanc spre Valea Aosta. Oprire in Sirmione (statiune situata la poalele Muntilor Alpi, in partea cea mai joasa a Lacului Garda). Cazare la Hotel in zona Verona.

Ziua 12

Mic dejun. Deplasare catre Innsbruck cu traversarea celui mai pitoresc traseu alpin, Alpii Dolomiti, in regiunea Tyrol. Popas in statiunea Cortina dAmpezzo (situata la 1211 m altitudine), gazda a Jocurilor Olimpice de iarna din anul 1956. Odata ajunsi in Innsbruck, vizitam Centrul Vechi (vedere exterioara: Casa cu Acoperis de Aur, Hofburg, Coloana Sf. Ana, Catedrala Sf. Iacob). Cazare la Hotel in zona Innsbruck. 

Ziua 13

Mic dejun. Plecam spre Budapesta si facem o scurta oprire in Wattens, unde vom vizita Muzeul Swarovski. Cazare la Hotel in zona Budapesta.

Ziua 14

Mic dejun. Plecare catre tara, sosire in Bucuresti in jurul orei 23:00, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Ziua 1

Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Nadlac. Seara, optional, Croaziera pe Dunare by night, fara masa, include un pahar de sampanie - 25 euro/pers. Cazare Hotel in zona Budapesta/Gyor.

Ziua 2

Mic dejun. Ne indreptam catre Austria unde vom face un scurt tur pietonal in orasul Graz al doilea oras ca marime al Austriei, cunoscut pentru muzeele sale de istorie naturala, de arme si armuri, de folclor, de fotografie, religie, literatura. Cazare Hotel in zona Padova.

Ziua 3

Mic dejun. Ne indreptam catre Venetia, de unde luam vaporetto (aproximativ 15 euro/pers + aproximativ 10 euro/pers taxa turistica Venetia) pe traseul: Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco - retur. Tur pietonal: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piata si Basilica San Marco, Canale Grande, Podul Rialto. Plecare catre Milano, plimbare in zona centrala: Piata Operei Scala, Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile Vitorio Emanuele, Dodmul (vedre exterioara) si castelul Sforzesco (vedere exterioara). Cazare Hotel in zona Savona.

Ziua 4

Mic dejun. Plecare spre Costa Brava traversand fascinanta Coasta de Azur. Popas in Monaco: Muzeul Oceanografic, Catedrala si Palatul Priciar. Ne vom indrepta catre Nice, bijuteria Rivierei Franceze. Plimbare pe pe renumita Promenade des Anglais - Hotel Negresco. Cazare Hotel in Costa Brava.

Ziua 5

Mic dejun. Timp liber sau Excursie optionala Barcelona (50 euro/pers). Tur cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, Casa Pedrera, Stadionul Camp Nou, Piata Spaniei, Montjuic si Piata Cataloniei cu oprire la Sagrada Familia (nu este inclus in pret biletul intrare la Sagrada Familia, aproximativ 30 euro/pers - optiunea pentru vizita la Sagrada Familia se face la inscrisere si se achita in agentie, cu 30 zile inainte de plecare). Seara, optional, Spectacol Flamenco (include transport, muzica live, dans, bauturi, tarif 55 euro/pers). Cazare Hotel in Costa Brava.

Ziua 6

Mic dejun. Timp liber sau Excursie optionala Manastirea Montserrat + Tossa del Mar (55 euro/pers). Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera din munte, in anul 880. Tossa de Mar este un orasel incantator, cu strazi pietruite, vegetatie abundenta, golfuri si plaje. Farmecul acestui oras este completat de existenta castelului medieval, ale carui ruine sunt bine pastrate. Cazare Hotel in Costa Brava.

Ziua 7

Mic dejun. Deplasare catre Madrid, capitala Spaniei si vom face un popas in Valencia, capitala mondiala a designului. Oprire la Muzeul Artelor si Stiintelor (complex architectural futurist). Tur by night in Madrid pe traseul: Gara Atocha - Puerta del Sol - Quatro Torres (cartierul de afaceri) - Stadionul Santiago Bernabeu- Catedrala Nuestra Segnora Almudela - Palatul Regal - Pietele Spaniei, Orientului si de Torros.  Cazare Hotel in zona Madrid.

Ziua 8

Mic dejun. Deplasare cu mijlocul de transport in comun pentru tur pietonal Catedrala Almudena - Platul Regal. Cazare Hotel in zona Madrid.

Ziua 9

Mic dejun. Ne deplasam catre Pincipatul Andorra, cu oprire in Zaragoza (Basilica de Nuestra Segnora del Pilar si Catedrala de San Salvador - Muzeul de Tapiterii). Traversarea Andorrei cu oprire la shopping in Andorra la Vella, capitala Principatului. Traversam Muntii Pirinei catre Franta. Cazare Hotel in zona Perpignan.

Ziua 10

Mic dejun. Plecam spre Lyon, capitala gastronomica a Frantei. Oprire pe malul raului Saone, plimbare pe strazile orasului vechi, Catedrala St. Jean Bapstiste. Optional, urcare (contra cost) cu furnicularul a Basilica Notre Dame de Fourviere. Cazare la Hotel in zona Annecy. 

Ziua 11

Mic dejun. Plecare catre Italia, cu oprire in Chamonix - Mont Blanc, vizita cel mai mare ghetar al Frantei, Mer de Glace (aproximativ 40 euro/pers). Trecerea prin Tunelul Mont Blanc spre Valea Aosta. Oprire in Sirmione (statiune situata la poalele Muntilor Alpi, in partea cea mai joasa a Lacului Garda). Cazare la Hotel in zona Verona.

Ziua 12

Mic dejun. Deplasare catre Innsbruck cu traversarea celui mai pitoresc traseu alpin, Alpii Dolomiti, in regiunea Tyrol. Popas in statiunea Cortina dAmpezzo (situata la 1211 m altitudine), gazda a Jocurilor Olimpice de iarna din anul 1956. Odata ajunsi in Innsbruck, vizitam Centrul Vechi (vedere exterioara: Casa cu Acoperis de Aur, Hofburg, Coloana Sf. Ana, Catedrala Sf. Iacob). Cazare la Hotel in zona Innsbruck. 

Ziua 13

Mic dejun. Plecam spre Budapesta si facem o scurta oprire in Wattens, unde vom vizita Muzeul Swarovski. Cazare la Hotel in zona Budapesta.

Ziua 14

Mic dejun. Plecare catre tara, sosire in Bucuresti in jurul orei 23:00, in functie de trafic si formalitatile vamale.